Verdens værste blogger

Jeg kunne begynde at liste alle de dårlige undskyldninger for at forklare, hvorfor jeg pt. er verdens værste blogger, som ikke evner at få skriblet alle de indlæg, som former sig i mit tankecenter. Men det vil jeg lade være med og blot konstatere, at december er kommet og snart gået.

Julen har været hyggelig – vi fik vel sagtens det, som min mand udråbte til at være den bedste juleferie nogensinde. Store ord fra en sinding jyde, ikke?

For mit vedkommende er ferien endnu ikke helt forbi. Den strækker sig faktisk til 6. januar. Og med det sløvsind, der præger mig i øjeblikket, er det vist meget godt.

Men jeg har meget på hjertet. Og jeg håber, at jeg de næste dage stille og roligt kan få taget hul på bloggeriet igen. For verdens værste blogger er ikke en fed titel, vel?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *