Verdens bedste blog, eller …

Verdens bedste blog. Hvem vil ikke gerne eje den? Jeg må jo vist bare tilstå, at jeg ikke kandiderer til den titel med mine manglende indlæg her på bloggen. Men nogen gange sniger virkeligheden sig ind og overtager. Således blev et dårligt øje afløst af baby indlagt på sygehus med RS-virus, stort barn med snot og mand med influenza. Men så blev det jul. Alle var raske. Og havde brug for tid. Sammen. Uden bloggen.

I dag er juleferien slut for den seks-årige, som igen er tilbage i skolen, og baby G og jeg vil forsøge at finde tilbage til vores barsels-hverdag. Selv om jeg fik mange gode gaver til jul, ønsker jeg mig fortsat mere søvn til baby G. Men det er og bliver en kedelig historie at fortælle.

Med erkendelsen af at verdens bedste blog ikke er her på sitet, ønsker jeg et godt nytår til dig, der læser med. Jeg glæder mig til at tage hul på et nyt år – nye muligheder og nye oplevelser venter. Sæt i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *