En tur i Sdr. Anlæg

Man kan jo enten sætte sig og ned og hyle i sit stille sind over, at påsken 2017 ikke har budt på solskin og varmegrader, som har tilladt bare arme og solstrejf i ansigtet. Men man kan også hoppe i det lune overtrækstøj og trodse vådt græs og kulde … det gjorde vi langfredag, og det blev til nogle hyggelige timer i Sdr. Anlæg i Herning. Her er ænder i søen, spirende grønt, som vidner om, at varmen er på vej, legeplads for store og små, tarzanbane for de modige og skønne stier for os, der bare vil slentre og lade tankerne bundfælde sig.

Jeg elsker, at min by giver mig den slags muligheder. At jeg kan tage mine drenge med på tur – at vi kan få en oplevelse lige her, hvor vi bor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *