Tør jeg det her … tanker om at blogge

At blogge sig til at være blogger

Jeg underviser andre i at blogge. Jeg ved alt muligt om at blogge. Jeg blogger fagligt om kommunikation, men det er nyt for mig at blogge som Monica på den private og personlige facon. Eller det vil sige – jeg har jo gjort det i flere år. Men i det mere eller mindre skjulte. Faktisk har jeg en gang slettet en blog, jeg skrev gennem mange år. Det fortryder jeg måske nok i dag. Men dén blog blev for privat til at være online.

Men hvad så nu – er jeg blogger her på Klub Mojo?

Min gode ven Katja, som blogger på Pudderdåserne, er som jeg også professionel kommunikatør. Hun skrev forleden et blogindlæg, hvor hun slog på tromme for, at vi, der går i gang med at blogge, agerer professionelt fra begyndelsen. Jeg er enig. Sådan skal du gøre, hvis du vil blogge. Men jeg selv?

For dælen da … det føles lidt uroligt i min mave, når jeg sådan skal præsentere mig selv som Klub Mojo-blogger. Det er vel noget pjat. Jeg skriver for så vidt intet her, som andre ikke må vide – så skulle jeg nok finde mit gamle kladdehæfte frem i stedet. Men det er klart, jeg lige nu balancerer mellem privat og personligt. Jeg skal lige finde min blogge-stil.

At blogge om løst og fast … er det en niche?

Det er jeg på vej til … og udtrykket: Løst og fast fra det vi kalder livet, dækker nok meget godt det, jeg kommer til at beskæftige mig med. Du kommer til at læse om mad, meninger, familier, fremtidsdrømme, stil og oplevelser. Og lidt der imellem. Jeg vil, som du har bemærket også kaste mig ud i at blogge om noget af alt det modetøj, jeg drømmer om og nogen gange også køber. Men jeg kommer næppe til at blive dén bloggertype, som sender en lind strøm af billeder af mig selv i diverse styles. Det er rigtigt for nogen men ikke for mig.

Nå … skal vi lade festen begynde … velkommen til dig, der er her første gang. Og er du her for 12. gang, er du også velkommen 😉

2 tanker om "Tør jeg det her … tanker om at blogge"

  1. Rigtig god fornøjelse med bloggen her – jeg håber du kommer til at nyde at blogge på denne måde, ligeså meget som jeg gør! Det med bare at blogge helt på må og få inden for ens interesser og lade bloggen følge ens liv, det er altså også ret fantastisk og berigende.
    God rejse, nyd den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *