Stille start på weekenden

Det var både mørkt og vådt uden for, da jeg stod op klokken meget tidlig i morges. Kan ikke sove længe, desværre. Og i stedet for at lade mig irritere over det, er jeg god til at udnytte de stille morgentimer til hyggelige sysler, mens jeg hører huset vågne langsomt og roligt.  I dag trak jeg i den varme jakke og de gode støvler og trodsede mørke og regn; med hunden i snor gik jeg på en frisk morgentur. Der er en ufattelig stilhed i bymidten sådan en lørdag morgen kl. 7. Betagende stilhed faktisk.

Hjemme igen brugte jeg resterne fra gårsdagens chili con carne til at lave “morgenmads burritos” – er du til chili og varm morgenmad, kan det kun anbefales.

Albert fik en træls start på dagen; hans verden væltede totalt, da hans elskede Noddy-figur mistede hovedet. Figuren med tilhørende bil fik han til jul fra julemanden, og det er den gave, som har gjort størst indtryk. Så stortudende og hiksende sad han bare der og sagde: “Det var jo min gave”. Det gik lige i hjertet på mig, så fluks ind på Amazon og se, hvad jeg kunne gøre. Figuren kan nemlig desværre ikke købes i Danmark. Heldigvis lykkes det at finde en figur – så Noddy-bilen igen kan få en chauffør …

Resten af dagen bliver med et andet fokus; jeg skal til Vejle for at besøge min veninde. GLÆDER mig til en hel dag i godt selskab.

God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *