Som en strandet hval – 50 dage til termin

Som med et trylleslag er min krop tung, øm og ikke indstillet på at lave ret meget fysisk.
Maven er tung, mine lunger er presset til en side, og mavesækken får daglige skub og puf, som giver en ualmindelig træls halsbrand, når det er sengetid. Fingre og fødder er ømme af lidt for meget væske. Elendighed på elendighed kan du nok forstå 😉
Jeg har 50 dage tilbage til forventet termin, og jeg begynder i den grad at glæde mig til at slippe af med den store babyhule og i stedet får en baby i mine arme. Den romantiske forestilling om graviditeten jeg måske har haft, er ikke helt i overensstemmelse med virkeligheden. Når det er sagt, så skal jeg vist ikke brokke mig, for jeg er faktisk god til at være gravid denne gang. Der er ingen større komplikationer, trods de skavanker jeg ellers er udstyret med. Fantastisk – og det skal jeg lige huske mig selv på, når jeg her kl. 19.45 er gået i min seng og ligger og småsludrer med den fem-årige, som synes, han skal sove på en madras på gulvet i soveværelset. Alle dagens små historier kommer som regel frem her ved aftentide, og det er hyggeligt lige at få styr på stort og småt fra dagen – mens vi lytter til den musikliste, han selv har sammensat. Der er alt fra Buster med Nanna, Ud under åben himmel med Tøsedrengene til Rasmus Seebachs Øde ø og Elisabeth med sangen om De røde gummistøvler. Alsidig … 🙂

Nå men i disse dage er jeg ved at pakke mit kontor ned. Det der med at være selvstændig og på vej på barsel er specielt. Det må jeg brygge et indlæg om en af dagene, for det fylder ualmindelig meget i mine tanker, må jeg erkende. Også meget mere end jeg havde troet. Men fra 1. juni er mit kontor igen hjemme i privaten, og så er der ca. 2 uger til jeg går på barsel. Så kan jeg for alvor lade mig falde tilbage i den bløde seng som en strandet hval …

20140526-194211.jpg

Som en strandet hval ligger jeg og slapper af i min seng og nyder, at jeg har muligheden for at hæve både hoved- og fodende. Elevationsseng for the win!

En tanke om "Som en strandet hval – 50 dage til termin"

  1. Tak 🙂 Og ja, det er virkelig drøjt nu, hvor der for alvor er vand i kroppen. Men gevinsten er jo snart at ane, og det er det hele værd 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *