Snot, hoste, VM og drømmen om en snarlig fødsel

Kan man hoste et barn ud? I så fald gør jeg et ihærdigt forsøg pt. Hold nu op hvor er jeg snottet og hoste-ramt. På 14. dagen hoster jeg i et omfang, som skræmmer folk omkring mig. Men jeg er jo bare forkølet … Lige som alle andre, der er ramt af sommerforkølelse. Men … det er faktisk lidt hårdt og synd for mig, når nu jeg selv skal sige det. Der er jo lige som ret meget andet, der også tynger maven og mavemusklerne.

Nå – men drømmen om en snarlig fødsel holder ved. Var hos jordemoderen i dag. Nu et skøn på 3.500-3.600 gram. To uger til termin men han sidder godt skruet fast i mit bækken – hvilket åbenbart er positivt, fordi det jo så er tegn på, at bækkenet faktisk er stort nok til at han kan være der. Han har længe “stået” der – men presser mere og mere på i nedadgående retning. Jeg hoster gerne en uge mere, hvis jeg kan få en fødsel lagt ind en af de næste dage. Siger det bare …

Næste jordemoder-aftale er dagen efter termin. Jeg forventer ikke at møde op! Måske er der bedre odds i at heppe på Costa Rica til VM end der er sandsynlighed for, at jeg faktisk føder før tid. Apropos VM i fodbold så er fjernsynet herhjemme optaget hver aften fra ca. klokken 18 og frem til mere end sengetid. Fodboldkampe skal ses, dommerkendelser skal diskuteres og resultater skal gættes. Sådan er det vist, når man bor med en sportsjournalist, som er inkarneret fodboldfan – og i øvrigt forsøger at præge sin søn i samme retning. Jeg forudser, at jeg om fire år har sørget for at installere et ekstra tv i huset, som kun er for piger 😉 Når det er sagt, så bliver jeg jo faktisk også grebet af stemningen og sniger mig til at se med – man slapper ganske fint af til fodbold, mens man hepper på en snarlig fødsel og pudser næse i Kleenex for 12. gang …

2 tanker om "Snot, hoste, VM og drømmen om en snarlig fødsel"

  1. Uha, så er det lige om lidt! Det er da godt nok en flot vægt, han holder sig, lillebror! Det lyder da som om det ikke kan vare længe. Tænk, at i lige om lidt bliver en familie på 4. Det er helt igennem fantastisk.

    VI har også været ramt af den der sommerforkølelse – den har været ret nasty og virkelig svær at komme af med! Her har det (heldigvis) ikke sat gang i fødslen at jeg har hostet helt ekstremt, men man kan da håbe din krop gerne vil samarbejde på den front 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *