Små størrelser der får kvinder til at dåne

Begynderskoenes fortryllelse …

Hvis du har det lige som mig, så kan du gå i svime over sko i små størrelser – også selvom du ikke lige har brug for dem … Og jeg må sige, at det der søde og nuttede går af sko, når man kommer op i alt over størrelse 30. Men nu har jeg jo fornøjelsen af snart (altså alt er jo relativt …), at kunne købe bitte-små begyndersko, de første sneakers og lune hjemmesko til lillebror (som i øvrigt stadig er uden navn, for vi kan ikke finde et navn, som vi kan enes om, så vi må nok lægge arm om det inden på fødegangen, når han er kommet til verden ).

Kondisko/sneakers i små størrelser har en helt særlig plads i mit “små størrelser er skønne”-hjerte. Jeg husker stadig de små Nike Free, Albert fik og de allerførste sko, som var nogle bløde tumlingesko fra Adidas. Der har også været de klassiske “lær at gå”-sko men med snørre. Og den fejl gentager jeg ikke igen. For snørrebånd til bittesmå fødder er kun til irritation for en selv. Nu har jeg lært, at begyndersko selvfølgelig skal støtte foden de rigtige steder, men de skal dæleme også være nemme for forældrene at håndtere (jeg husker snørrebånd, som blev hevet op ved enhver tænkelig lejlighed … begynderfejl på begyndersko …)

Så hit med velcrobånd og nemme løsninger. Skulle jeg købe ind NU, ville jeg købe det lille beskedne udvalg, du ser herunder. Skoene er alle fra Deichmanns webshop, og kan findes lige her.  (og hvis du har haft det som mig, at du tidligere har tænkt, at Deichmann ikke er andet end plastik-agtige, tyske sko, så kig endelig ind forbi, for du vil blive overrasket over, hvor meget, du tager fejl)

Sko til børn fra Deichmann

 

Dette indlæg er sponsoreret – men ord, tanker og meninger er mine egne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *