Skeen i den anden hånd

– historien om at være træt af at være træt af at være træt af …

Okay – here goes: Jeg er træt. Jeg gider ikke være træt mere.

Jeg vil være gravid. Jeg orker ikke flere hormon-behandlinger, som bare ryger gennem systemet uden den ønskede effekt.

Jeg vil være så fit for fight, som jeg kan blive. Jeg skal i bootcamp.

NU er nok nok.

Sært som jeg skal presses derud, hvor det er alt eller intet, før jeg handler. Men nu er det. NU – NU – NU!

Nu skal skeen i den hånd, hvor der er nul sukker, ingen hvede, intet blødt, lyst brød, ingen labre pastaretter og ingen søde vingummier. Nu skal skeen i den hånd, hvor der er knald på fibre, fuldkorn og proteiner. I den hånd, hvor det søde kommer fra andet end sukker (okay … den skal jeg lige have regnet helt ud … ).

NU skal jeg give min krop det energiboost, den har brug for. NU vil jeg give PCOS og latterlig Morbus Bechterew et gevaldigt spark bagi. NU gør jeg det.

… og når jeg ikke gør det, så muntrer jeg mig i øvrigt med ny-indkøbt Pfaff-symaskine. Men meget mere om det en anden dag. Bootcamp er indledt. Missionen er indledt – det lange sigte er minus 25 kilo. Nu er det sagt højt. Jeg forbeholder mig retten til at blive gravid, før det mål er nået. Men på sigt er det 25 overflødige kilo, der skal væk. I 2010 smed jeg 21, så jeg ved, at jeg kan. Og NU NU NU går jeg i gang. Første delmål er 5 kilo.

Når det mål er indfriet, vil jeg forære mig selv en lækkerbidsken af en tiltrængt manicure-behandling (JO luksus må der sgu til – jeg er en sucker for luksus, så det skal være det, der er mine foræringer til  mig selv undervejs).

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *