Retail-therapy – shopping i stedet for søvn

Det bli’r jo nok endnu en sang om kærlighed – du kender vejen, mens jeg bare følger med
Tue West

Og det her kunne blive nok en sang om manglende søvn. Men … det begynder at blive trivielt at forholde sig til alt den søvn, jeg ikke får. Som jeg en gang konstaterede sammen med en veninde, så er små børn bare lig med mangel på søvn. Så er den lige som parkeret, ikke? Nå … men når man nu går rundt i en tåge af søvnmangel – som at vandre rundt i en termoflaske, hvor alting kommer ind med lidt forsinkelse, og hvor det, der skal komme ud af munden kommer i forkert rækkefølge – så er der én ting, der hjælper: Shopping. Eller det kan jeg da bilde mig ind, at det gør. Så i dag en lækker, lækker strik-jakke, da jeg søgte ly for regnen i Herning Centret. Men … Baby G var lige en tand for utålmodig, så jeg fik den ikke købt. Den var ellers sat ned med 50 procent – det er da til at forstå, ikke?

Jeg fandt bidering og sutteholdere i den nye BabySam-butik i Herning.

Jeg fandt bidering og sutteholdere i den nye BabySam-butik i Herning.

Forleden fik jeg shoppet et par nødvendigheder til husstandens yngste direktør. Savl og gummer der kræver hænder i mund konstant, fik mig til at investere i en “bidering”. Og som alle andre babyer anno 2014, har Baby G fået en udgave med Sophie la Girafe – og så har jeg investeret i et par sutteholdere i håbet om, jeg slipper for at fægte rundt med hænderne for at finde den berømte sut, som er smuttet ud af munden på det sovende barn i barnevognen. 150 kroner for to. Rent optrækkeri for der er materialer for mange håndører. Men det er vel prisen for, man ikke kan overskue at tænde sin egen symaskine og sy sutteholdere selv.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *