Og der blev shoppet igennem …

Er du klar over, hvor træt en hval-størrelse gravid kan blive af at være på shopping en hel dag? Nå ikke – jamen så lad mig fortælle dig, at det kan man – læs jeg – blive MEGET træt af. Men for syv søren da hvor har vi haft en hyggelig tur til Neumünster i Tyskland, hvor vi gik shop-amok i McArthur Glen Designer Outlet.

20140505-092519.jpg

Det kræver sin kvinde at pakke en toilettaske til en kort weekendtur …

20140505-092533.jpg

Perlende vand i et smukt glas – det er da også lidt festligt 😉

Og havde en ikke haft størrelse af hval, havde der været endnu flere poser at slæbe på. Men jeg begrænsede mig og købte faktisk overhovedet intet til mig selv. Til gengæld et par Converse-sko til min mand, labert tøj fra Petit Bateau til lillebror og skønt shortssæt fra Desigual til den kommende storebror.

På hotellet Altes Stahlwerk blev vi kræset om med god mad og skønne omgivelser. De rå elementer fra det gamle stålværk var smukt bevaret – lilla var den gennemgående farve midt i det rå jern, stål og beton. Og vi fik snakket. Sladret. Grinet og slappet af. Set tv-serier en masse og sov begge dage før midnat. Til gengæld var vi begge dage de første spisende gæster i morgenmadsrestauranten. Op og have noget ud af dagen – når A-mennesker er på tur.

Det er ikke sidste gang, jeg besøger Neumünster og outletcentret. Det ligger blot en times kørsel fra grænsen, og skal man handle mange dele til garderoben, er der gode penge at spare … og hvad der er sparet, er jo som bekendt tjent, ikke?

20140505-092543.jpg

Morgenkåbe kan også bruges om aftenen …

20140505-092557.jpg

Venteområdet i den såkaldte “day spa” – som hverken bød på vand eller bobler. Men sauna og diverse ansigtsbehandlinger, pedicure, manicure og massage. Jeg fik en skøn pedicure uden overhovedet at have fødderne i vand. Det var en anderledes oplevelse.

20140505-092605.jpg

Grafitti var et gennemgående element på Altes Stahlwerk. Vi boede på værelse 515 på fjerde sal.

 

20140505-092627.jpg

En mascarponetærte med appelsin og mandelis. Skøn dessert på Altes Stahlwerk. Og lige en tilpas størrelse selvom en is-spiser som mig godt kunne have klaret en kugle is mere 😉

20140505-092638.jpg

Morgenmaden blev serveret på et tableau af gamle paller.

 

2 tanker om "Og der blev shoppet igennem …"

  1. Tak for tippet. Der tager jeg helt sikkert en veninde under armen og kører ned og shopper løs. Jeg skal bare liiige have Villum til at tage flaske, så jeg kan være væk mere end 5 minutter ad gangen.
    Lige nu står den mest på netshopping – det kan man klare, mens han sover, og jeg slipper for at stå og lynprøve i et prøverum.

    • Annemette – tak for din kommentar. Har dog slettet dit forsøg på at placere et link til en webshop. Jeg skal nok selv lægge de affiliatelinks ind på siden, som jeg synes, bør være her. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *