Nu kan det være nok: Luk munden og let røven

Pu ha … kom til at se mig i et spejl i går. Chok. Ikke bare har min krop ændret sig som følge af graviditeten men den er alt for voluminøs (pænt ord for tyk). Og selvom jeg forsøger at tænke over, hvad jeg stopper indenbords, så går det galt gang på gang.
Jeg ved jo godt, hvad der skal til. Så … nu har jeg lavet en plan for min kost – sat ord på, hvad jeg skal spise.

Det skal simpelt hen være slut med ustabilt blodsukker, oppustet mave, træthed og dårligt humør pga. forkert kost. Så nu skruer jeg ned for stivelsen og op for proteinerne. Det er nemlig det, mi krop har det bedst med. Jeg er fuldt ud bevidst om, jeg fortsat ammer, får for lidt søvn og ikke har et kæmpe overskud. Men jeg bliver led og ked, når jeg ser på min krops forfald. Så nu gør jeg noget ved det. Bare det at jeg ved, jeg gør noget, gør en forskel på det mentale plan.
Konkret mangler jeg 4 kilo for at veje det samme som før graviditeten. Men her vejede jeg også for meget – og var faktisk rigtig godt i gang med en “livsstilsændring” sammen med Majbritt fra Frk. Skrump. Så mit konkrete mål er i første omgang at tabe 15 kilo. Delmålet er fem kilo. Når det er nået, må jeg få et par jeans. Når de 10 kilo er nået, er min belønning en dag i luksus-spa og når de 15 kilo er væk, tager jeg to dage i København for mig selv. Sgu!
Min tidshorisont er lang, for jeg ved, jeg er en langsom taber – så derfor sætter jeg ingen dato på. Men jeg går i gang nu. Så ved du det – og det forpligter også. Jeg gør det – jeg tror på det. Sgu!

IMG_5820.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *