Når weekend rimer på hygge og gode oplevelser

Sådan en forlænget weekend gør godt. Og med batterierne opladet, er jeg nu klar til sidste ryk, før den står på barsel.

Torsdag tog jeg til Søndervig med Albert. Jeg medbragte min “festivalstol” – vi placerede os helt nede ved vandkanten. Albert gravede i sand, vi gik ud i de kolde, brusende bølger og nød at mærke forårsvinden ruske i os. En fantastisk hyggelig eftermiddag – ingen konflikter, ingen uenigheder – bare nærvær og samvær. På den måde som gør så godt for sjælen.

Fredag gik turen til Jyllands Park Zoo med en veninde og hendes børn. Hvor er det skønt at være afsted med flere børn, fordi de kan underholde hinanden. Der er vi ikke forvænte med, da vi er vant til at være på tur alene med Albert. Hvilket bestemt også har sine fordele.

Lørdag var der dømt hjemlige sysler for alle. Babytøj blev vasket, vuggen samlet, og nu er vi tæt på at være klar. I dag bød jeg mine drenge på pandekager fra morgenen af og hjemmelavet koldskål til frokost før de tog til fodbold. Jeg brugte eftermiddagen på lige dele afslapning og tøjvask. Nu stener jeg en film på tv og blogger fra telefonen.
Weekenden har virkelig været skøn. Mere af den slags!

20140601-214316-78196325.jpg

Strand, sand, sol og danske jordbær … En fantastisk Kr. Himmelfartsferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *