Nå men øh …. så gik der tid med det

Vupti – jeg udråber, at nu vil jeg være positiv. Og hvad sker der: Radiotavshed.

Nå men livet kører af sted med fuld fart; men der er også blevet tid til fødselsdagsfejring, hyggestunder og avislæsning. Jeg har ladet mig lokke af et tilbud på Information. Aldrig tidligere har jeg abonneret på den avis – men … det kunne jeg egentligt godt tænke mig at gøre. Læsestof en masse. Og en god modvægt til de hurtige nyheder på nettet og i tv.

Når livet giver dig lagkage - husk at puste lyset ud ...

Jeg stemplede totalt ud på min egen fødselsdag; bagte hverken boller eller kage, hvilket ellers er tradition for mig. Men min stresstærskel var nået. Mens jeg tog til brunch med min samarbejdspartner, købte min mand og søn kage til mig. Med kunstig lyserød cremeglasur, sukkerkugler i regnbuefarver og blå lys. Drengenes stil. Jeg var bare taknemmelig for, at nogen gad gøre noget.

Når morgenen byder på kaffe og tid til avislæsning, begynder dagen godt

Den røde næve på forsiden af Information passer vel meget godt med min forudindtagede holdning til avisen. Men seriøst der er sgu læsestof for pengene - og efter kun at have haft abonnement på det lokale folkeblad de seneste år, er det rart med lidt mere dybdegående journalistik. En fornøjelse når morgenen byder på tid til en god kop kaffe og lidt avislæsning.

Kærlighed - intet over det ...

Kærlige kram fra min søn varmer mit hjerte og gør godt. Jeg er pjattet med de dage, hvor vi har humør og tid til at lege, kramme og pjatte inden det er afgang til job og børnehave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *