Mor – jeg er en Ninjago …

Fra Postmand Per til Lego Ninjago

Min søn er gået fra at mene, at Postmand Per er den største helt af alle til at være optaget af ninjaer, karatespark og Lego Ninjago og af og til også Lego Chima.

Det kræver lidt omstilling oppe i mit hoved, for hvordan er det lige, at min lille, uskyldige dreng passer ind i de lidt vilde universer? Nå … men som den gode mor jeg er, følger jeg med barnets og hans udvikling.

Ninjago på tøjet

Det betyder også, at jeg skal tænke anderledes i forhold til hans påklædning. Så selv om jeg ikke er vild med meget farvestrålende tegneserie-print, må jeg overgive mig. Lego Ninjago og Lego Chima fås nemlig også på forskelligt tøj. Og så er det jo heldigt, at bukser og shorts fås i pæne, ensfarvede udgaver – og med et par blå shorts fra Lego Wear i skabet allerede, er det lige nu mest trøjer og t-shirts, jeg skal kigge efter (i øvrigt så er shorts geniale, for de holder i hvert fald til min dreng mere end en sæson – godt nok lidt kortere fra år til år, men …. 🙂 )

Så … den kommende storebror vil knuselske mig, hvis jeg køber det her tøj til ham:

tøj fra Lego

Alt tøjet kan købes hos legowear.dk

Jeg har tidligere rost en fleecejakke, som er gået i arv fra det ene barn til det andet og tredje. Jeg kan se, at Lego Wear nu har nedsat nogle af deres fleecetrøjer. Det er en oplagt mulighed for at købe en lun trøje til efteråret – for lige nu synes jeg, vi skal satse på kun at få brug for badetøj, tshirts og shorts.

Dette indlæg er sponsoreret – men ord, meninger og tanker er mine egne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *