Lørdag et sted i Danmark

Klokken 7.30 gik den ikke længere. Jeg måtte op. Baby G krævede sin mors mælkebuffet og gad ikke længere indtage den lunkne mælk i liggende position. Så her er en mor nødt til at gøre det, en mor må gøre. Men efter en nat med ualmindeligt lidt søvn – og nej, det skyldes ikke en festlig j-dag, desværre – føltes 7.30 som tortur mod min krop og hjerne. Men op kom jeg. Baby fik mad og jeg et langt, varmt bad. En halv kop kaffe og lidt morgenmad senere, stoppede jeg en grumpy baby i vognen og gik ud i den kølige formiddagsluft. Knapt var vi ude fra matriklen, før Baby G snork sov. Heldigvis.

Jeg satte kursen mod først Bilka – jo, jo livet i provinsen går heftigt for sig sådan en lørdag formiddag. Her fik jeg købt en kalender til hhv. mand og store dreng. Derefter var jeg en tur i Matas. Overvejede et øjeblik at forkæle mig selv med en adventskalender – er i den grad en sucker for luksus, hudpleje, kosmetik og “self pampering”. Men … jeg besindede mig og trak en pose mandelmel ned fra hylden og gik mod kassen. Med mig hjem fik jeg i øvrigt også tre skønne ting fra Club Matas. Endelig en kundeklub man kan forstå – saml point og indløs til lækre, valgfrie produkter.

Hvad gør en mor, når hun har mange point på kontoen? Hun indløser til et baby-spisesæt fra Nuby, en drikkeflaske fra Dopper (ja den er faktisk til mig selv, for jeg mangler en god flaske til vand, når jeg er ude at gå lange ture med barnevognen – og smart nok kan låget bruges som et glas på fod, så man kan måske også snige noget koldt hvidvin i flasken, skulle man en dag få brug for det ;-)) og en body balm fra Rudolph Care.

IMG_5892IMG_5891 Jeg har aldrig haft hudplejeprodukter fra Rudolph Care, men jeg har hørt meget om dem og ser dem rost mange steder. Så nu må jeg prøve og se, om jeg også bliver begejstret.

IMG_5890

Støtter meget gerne op om ting, der er produceret og fundet på hjemme i vores egen andedam – sagde hende, der også køber produkter i Frankrig, Tyskland, England og hvor det nu ellers lige betaler sig. Man er vel jyde og skal have maksimalt udbytte for sine penge …

Nu sidder jeg her foran skærmen – om lidt tror jeg, jeg laver en kop tiltrængt kaffe. Den snart seks-årige er til børnefødselsdag, så jeg har lige knap 4 timer, før jeg skal være på som serviceorgan for begge drenge – min mand skal på job. Satser lidt på, jeg kan overtale den store til en gang Netflix-film under tæpper på sofaen. Så ser du … det kan da godt være, jeg ikke kom til J-dag, men dagen derpå er jeg nøjagtig lige så træt, sukker- og salt-hungrende som havde jeg været ude det halve af natten og indtaget øl i stride strømme.  Skål og skide være med det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *