Når en trøje går i arv

Hold nu op det går stærkt. Et stk. dreng som er præcis så livlig, som en 4-årig skal være – men som vokser med raketfart. Eller sådan virker det i hvert fald på mig. Bukser bliver for korte, og trøjer kommer til at stumpe på mavsen. Det går ikke.

De første år må jeg tilstå, at vi ikke brugte ret mange penge på tøj til Albert. Vi var nemlig så heldig, at vi arvede en hel del tøj fra familie og venner og så fik vi i øvrigt rigtig meget tøj i gave. Det der med det brugte tøj går ikke rigtig mere. Både fordi jeg altså også må have stillet mit shopping-behov (kunne man udvikle en ny behovspyramide, hvor der er taget højde for internet, shopping og mor-liv?), men også fordi at tøj slides på en helt anden måde, når børnehaveleg bliver en del af dagligdagen.

Den berygtede fleece fra LEGO Wear

For nylig var jeg ved at rydde op i klædeskabet – gammelt tøj blev kasseret. Noget blev givet væk, andet ryger til genbrug. Jeg kom til at tænke på den koboltblå fleecetrøje fra LEGO Wear, som har fulgt min søn fra han var 1½ år og frem til denne vinter. Fleecetrøjen kommer fra min veninde, som har brugt den til sine sønner. Og før dem har andre i deres familie brugt den. Trøjen er måske mere end 10 år gammel. Det – synes jeg – mærkværdige er, at den fejler sådan set ikke noget. Jo, jo selvfølgelig kan man se, at den er brugt. Men den er ikke slidt til pinlighed. Selv om jeg har besluttet, at må den lade livet.

Kvalitet imponerer mig

Det imponerer mig, når jeg kommer i nærheden af børnetøj, som faktisk kan holde til noget. Men LEGO Wear har med den fleecetrøje bevist over for mig, at det betaler sig at købe kvalitet i nogle af de produkter, som kan følge barnet gennem mere end en kvart sæson. Den omtalte fleecetrøje har været str. 86, men den har været ret stor i størrelsen, så derfor har den kunnet bruges helt frem til str. 98/104. Hvor sært det så end lyder …

Der er udsalg af børnetøj hos LEGO Wears onlineshop – jeg skal i hvert fald lige forbi for at se, om der er noget, Albert kan bruge.

Dette indlæg er sponsoreret – men ord og oplevelser er mine egne!

3 tanker om "Når en trøje går i arv"

  1. Mine børn arvede en hele pose tøj fra deres store fætre og kusiner og der var også meget Lego wear i blandt 🙂

  2. Pingback: Mor - jeg er en ninjago ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *