Kun genier behersker kaos

Vi er, hvis ordsproget holder stik, nogle ganske store genier hjemme hos os … for med kun 105 kvadratmeter fordelt på to etager er der virkelig fyldt godt op med ting, sager og møbler over det hele. Og det på trods af, at vi faktisk jævnligt rydder op, skiller os af med ting, forærer til genbrug og smider ud.

I det kaos er det ofte svært at huske, hvor det nu lige er, at man lagde … eksempelvis barnets vaccinationskort – sit pas eller … Så når vi skal bruge en af de ting, så får jeg svedperler på panden som havde jeg løbet en halvmaraton – for hvor f*nden er de ting henne, når jeg skal bruge dem?  Jeg ved jo godt, at hverken jeg eller min mand har smidt hverken pas eller vaccinationskort ud. Men åbenbart har vi en evne til at gemme tingene så godt, at vi ikke sådan lige kan finde dem, når vi står og har brug for dem. I jagten på at støve dem op, føler jeg mig ikke som et stort geni, det indrømmer jeg blankt. Nå men lige nu ligger vaccinationskort og barnets bog fra sundhedsplejen/lægen for både lillebror og storebror fint på bordet og er klar til Baby G’s første vaccination i morgen – når storebrors også er fundet frem, så er det jo fordi, jeg ikke kunne finde kortet, da han fik sin fem års vaccine for … et år siden.

Endnu en gang har min mand og jeg set hinanden i øjnene og lovet højt og helligt, at NU skal vi også have fundet et godt sted at gemme de ting, så vi altid ved, hvor de er …

Jeg gætter på, jeg om to måneder til fem måneders undersøgelsen hos lægen igen pisker rundt som et hamster i et hjul for at finde vaccinationskort og sundhedsbog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *