Klub MOJO er på Facebook – ses vi?

Nå men når barnet nu gerne vil sove lidt – yeah! – så kan mor jo lige få tid til at nørde lidt med sin blog og Facebook. Hold nu fast hvor er min computer lidt tændt i forhold til tidligere. Faktisk meget sundt, tænker jeg. Men, men, men … de der nætter, hvor barnet ikke rigtig vil sove, er det nu godt, man kan holde sig vågen mellem ae, vuggen og sukken med at kaste blikket på Facebook og Instragram.

Nu er bloggen her også kommet på Facebook. Jeg tænker, at de to “kanaler” passer godt sammen, og jeg håber, du vil følge med på Facebook – så er du i hvert fald også sikker på, at du hører fra mig, når jeg har noget på hjertet.

Klub MOJO-blog på Facebook – lige her. 

PS: Lige nu er der kun mig, der har klikket “synes godt om” inde på Facebook – lidt sært, ikke? Men øh … det der med at råbe til min egen venneflok på Facebook, at nu piller jeg også i egen navle derinde, det bekommer mig lidt svært. Så hjælp mig med at få flere ind på siden: Del den med dine venner – og for at være ærlig: Det er nok mest kvinder med børn, der gider læse med …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *