Kender du det … historien om det fyldte skab

Jeg har lige ryddet op i et skab på vores badeværelse. Det har stået på min to do-liste længe. Alt for længe. Måske kender du det – det der med, at man får købt nyt sæbe, ny creme, vatpinde på tilbud, tampax, så man er dækket ind – makeup til både hverdag og fest … jeg må nok erkende, at jeg har haft en samler-mani hvad den slags angår. Men nu har jeg ryddet op. Det fyldte skab er nu knapt så fyldt – til gengæld har jeg en stor affaldssæk fyldt med halv-tomme cremedåser, udløbet det ene og det andet. Farvel og tak. Tror jeg skal have indført noget simple living på det her område.

Jeg fik tid til at rydde op i skabet, fordi Baby G tager lur i sin barnevogn - og nu puster jeg ud med en af mine laster: Egekilde på dåse - alt imens jeg får skrevet lidt på bloggen, tjekket Facebook og andre af livets store nødvendigheder ;-)

Jeg fik tid til at rydde op i skabet, fordi Baby G tager lur i sin barnevogn – og nu puster jeg ud med en af mine laster: Egekilde på dåse – alt imens jeg får skrevet lidt på bloggen, tjekket Facebook og andre af livets store nødvendigheder 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *