Juli 2013 part 2

Når man skriver et indlæg og kalder det part 1, så er det vel egentligt fordi, man har tænkt sig at følge op med et part 2-indlæg, ikke? Nå men jeg er blevet fanget af sommervejr, familietid, venner og passen på mig selv, så anden del af beretningen om juli 2013 har ladet vente på sig.

Vi har haft en skøn sommer. Som i virkelig fantastisk. Der er blevet spist store is ved Fjellerup Strand på Djursland, kørt i karrusel på Bakken og set på julemændsløjer samme sted i 30 graders varme. Venner er besøgt. Snakke er taget. Overvejelser. Beslutninger.

Solcreme er indkøbt i større grad end vanligt og sommergarderoben er vokset, fordi solskin så mange dage i stræk kræver mere end et par shorts og en enkelt sommerkjole. Tak for Asos.com og gode tilbud. Netshopping bliver min økonomiske ruin en dag …

Min lille familie er god til at holde ferie. Faktisk er vi lige i øjeblikket meget bedre til ferie end til hverdag. Og det er noget bøvl, for det er sgu svært at fastholde et krav om ferie, når vækkeuret ringer mandag morgen, og hverdagen kræver sin opmærksomhed. Jeg har selv en blid start, for med en fortsat sygemelding (den lange historie om min skjoldbruskkirtel og eftervirkninger af operationen … ). Heldigvis begynder jeg at mærke, at min krop og sjæl arbejder i samme retning, så mon ikke jeg inden for kort tid kan komme i gang med nogle kreative arbejdstanker også? Men for nu lader jeg fornuften råde – det er ikke nemt for mig lige på dette her område – og holder fast i, at mit arbejde må vente til jeg er frisk.

Juli er blevet til august. Klicheen om tiden der flyver, rammer mig i fjæset, når jeg igen kan konstatere, at et år er mere end halvt brugt. Jeg har været ved at rydde ud i sidste vinters flyverdragt, vinterjakke og skibukser til Albert. Der går vel ikke længe, før den kommende vinters udstyr skal købes. Men .. inden da vil jeg fastholde sommeren og dens ualmindeligt gode stemning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *