Jamen velkommen vand …

Er i dag gået ind i 20. uge, og har i morges sagt godmorgen og velkommen til vand i kroppen. Jeg har mærket det komme snigende ind på mig som en mindre flodbølge – og hen over natten skal jeg da lige love for, det har bidt sig fast. Og det endda efter jeg i aftes var til aqua gym – hvilket er helt fantastisk … En vægtforøgelse op 3 kilo hen over et døgn. Jeg har i dag forsøgt mig med venepumpeøvelser, afslapning, kettle bell-øvelser, masser af vand og hævet senge-ende. Nu er lidt af vandet fordampet men langt fra det hele. Må vel hellere holde lidt øje med det, for det er liiidt vel tidligt i graviditeten at døje med vand i kroppen. Synes jeg.
Anyway – med vandets komme er jeg igen mindet om at styre ind på mine gode vaner. Med 5 fødselsdage her i februar har der været rigeligt med hvidt brød og sukkerstads. Det er den slags vand elsker og min krop dybest set hader … Back on track – men nu med vand ombord 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *