Ingen modeuge til mig

Tidligt i morges skulle jeg være kørt til København – for at mødes med kloge kvinder og deltage på modemessen i Bella Center. Men der er ingen modeuge til mig i denne ombæring. Jeg har nemlig igen lagt mig med snot og hoste. Mindes hvordan jeg også i min første graviditet havde et immunforsvar, som var helt i bund. Det er desværre ved at gentage sig.

Så mens nogen får pindemadder og champagne – jo, jo klicheer og fordomme lever i bedste velgående – hygger jeg mig med varm te, halsbolsjer og lommetørklæder. Det hele akkompagneret af mere eller mindre intelligent politisk konflikt på tv. Tak SF for at gøre daytime-tv mere kvalificeret … eller …

modeuge med forkølelse

Jeg har deltaget i den københavnske modeuge de seneste år på grund af mit arbejde som journalist og tekstforfatter. Men jeg skal være den første til at indrømme, at selv om jeg egentligt meget godt kan lide at se på nye styles, så forstår jeg ikke den hype, der opstår, når kendisser, journalister og modebrands kindkysser og krammer fire dage i streg. På Instagram kan jeg se kendte kvinder dokumentere, hvor ofte de skifter outfit i løbet af hver eneste messedag for at være klædt helt rigtigt på til de forskellige modeshows. Nu vel – hver sin lyst. Og der er jo heller ikke mange shows, som er målrettet en bredrøvet jyde som mig. På nær lige seje Carmakoma, som i eftermiddag hylder kvinders forskellighed med et modeshow under uret på Københavns Hovedbanegård. Lige præcis dét show gad jeg godt opleve. Fordi det giver mening. For mig.

Men … som sagt: Ingen modeuge til mig. Og det går jo nok, for når man har en sød 5-årig søn, som i morges højlyst konstaterede, at jeg er verdens dejligste mor, så bliver man egentligt taknemmelig for at kunne være hjemme et par dage og give ham opmærksomhed efter børnehaven – i stedet for at studere farver, styles og kindkys …. Men det der snot og hoste … kunne vi blive enig om, at det er SO last year?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *