Ingen Formland, ingen koncert – men alt for meget børnesygdom

Så gik der tid med det ….

Den helt store børnefri-weekend røg i svinget – ingen teater tur, ingen koncert med gode venner og ingen Formlandbesøg i dag.

Hvorfor?

Tja – den 2-årige er IGEN syg. Denne gang mellemørebetændelse. Her på tredje pincillin-forsøg, ser det ud til, at det går til leve-siden. Men nu har han så også været syg 8 dage – og dvs. at han inden for 4 uger, har været syg i mere end 14 dage.

Det er en fase. Det er en fase. Jeg hører det messende budskab, mens jeg hælder den ene kop kaffe efter den anden ned. Egne behov er sat til side, for når børn er syge, er der kun en ting der dur: Forældre. Så min kære mand og jeg har virkelig været på overarbejde: To fuldtidsjob er passet på skift, den 8-årige er nok blevet lidt overset. Men vi satser på, at der nu bliver plads og rum til alles behov. Øverst på min ønskeseddel står – udover raske børn og nattesøvn – tid til træning. I den sidste uge er det kun blevet til en gang træning. Og det er for lidt for min slatne kontor-krop!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *