Hvornår må man skyde en hund?

40 minutter. Det er den tid, der går, fra Baby G er faldet i søvn i sin barnevogn, til han giver lyd første gang. Det kræver lige 5-10 minutters gåtur, vippen med vognen osv, før han sover videre. Er man heldig, sover han resten af sin lur uden problemer.
Men når bag-boen har en sindsyg køter, som gør og gør og gør – så går der maks. 10 minutter. Hvorfor skal den hund ud, hver eneste gang mit barn skal stå under halvtaget for at sove? Og nej – jeg kan jo ikke stille ham andre steder, for vi har ikke andre steder.

Så … hvornår må man skyde en hund?

IMG_6154.JPG

ROOOLIG nu – jeg skyder jo ikke den hund, vel … jeg er jo et hunde-menneske, men jeg er bare overhovedet ikke fan af det kræ, som gør som en gal, når jeg skal have ro, fordi min baby sover.

En tanke om "Hvornår må man skyde en hund?"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *