Hvor blev mit sociale liv af

Hey – kommer du til fest i aften? Hey – hvad skal du på lørdag? Skal vi ikke arrangere noget madklub hver uge? Vil du med i biografklub? Skal du med ud at høre musik?

F**K hvor jeg savner den sprudlende iver efter at holde det sociale liv kørende. Ja, jeg ved godt, at mit liv er forandret. Jeg er Brians kone, Alberts mor og alt det der. Men hvem var det lige, der glemte at fortælle mig, at jeg skulle huske at holde GODT fast i nogle af de mange sociale relationer, jeg har haft rundt omkring?

Dagene går. Jeg har det fint. Vi har det godt som familie. Men seriøst så savner jeg et socialt liv, som byder på andet end middage med svigerfamilie og egen familie. Jeg vil have det gode venskab tilbage i mit liv. Altså misforstå mig ikke. Jeg har nogle rigtig gode venner omkring mig. Men vi er alle buret inde i hvert vores hjem, hvor vi forsøger at holde samling på job, fritidsaktiviteter, børn og støvsugning. Og jeg savner, at vi springer ud af de rammer og lader nullermænd være nullermænd og mødes over frikadellevin tirsdag aften og bare er sammen. Ingen strøgne duge er nødvendige. Bare samvær. Hygge og nærvær.

… Hep hep … 2012 kom an. Jeg udfordrer dig – jeg vil have mit sociale liv tilbage.

2 tanker om "Hvor blev mit sociale liv af"

 1. Høp Halløj – og så havde du en blog?
  Det er jeg faktisk ret glad for at opdage 😉

  Jeg kender godt den følelse dér… for mig har den hængt sammen med at mine unger lige præcis har ramt dén der alder, hvor man er begyndt at længtes efter at de bliver mere selvhjulpne. Den der gensidige løsrivelsesproces, du ved…

  Men du kan jo sådan sét også bare komme an i 2012 – og det er et løfte 😉

  • Tak, søde Trine. Og nu går det op for mig, at du måske får besked om min blog, fordi jeg linker til dig?
   Er gået relativt stille med dørene her, for jeg skal lige i gang og finde ud af, at være privat og offentlig på en gang. Har faktisk blogget ganske meget
   gennem årene. Anonymt. For et par år siden slettede jeg min blog. Det kan ærgre mig i dag, for den var et fint spejl på en periode i mit liv. Så oprettede jeg en ny blog.
   Delvis anonym. Men gik i stå. Forsøgte at være som de andre. Og er der noget, jeg har lært, så er det, at jeg skal være mig. Det er det, jeg er bedst til. Det er mit mål her – at være mig. På godt og ondt.

   Og hey … jeg kommer an i 2012. Vent og se 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *