Hvem er Mojo


Her blogger 41-årige (føj det er sært at skrive … men sagen er den, at jeg om ganske kort tid fylder 41 …. mega voksen ….) Monica – jysk, stædig, nysgerrig. Mor, ordgøgler, kreativ, gift med Brian. Mor til Albert på 8 år, som går i 2. klasse på en privatskole, hvor kunsten får lov at fylde – lillebror Gabriel er 2 år og begynder til april i børnehave … De to drenge udfordrer mig dagligt – og er to store kærlighedsbørn!

Bosat i Herning men færdes gerne over hele landet.

Når jeg ikke piller i min egen navle og delagtiggør dig i de tanker, det afføder, arbejder jeg med PR og kommunikation. Jeg er uddannet journalist og arbejder i dag i krydsfeltet mellem kommunikation og journalistik. Om behovet for at skrive om mig selv er opstået efter, at jeg i mange år har skrevet om alle andres liv og levned, ved jeg ikke. But hey … it feels good to be home 🙂

Jeg er pjattet med ord, snørklede tanker og kreative påfund.


Min drøm er en dag at få tid – ro og plads – til at udleve mine kreative sysler i langt højere grad end tilfældet er. Og tænk om jeg en dag kunne invitere mine børn med ud på en rejse, der løftede sig op over charterferie ved Middelhavet.

Lige nu er jeg mest beskæftiget med det der, vi kalder livet. Lige her i nybyggerkvarteret i udkanten af Herning.

Monica fotograferet af Tine Hvolby

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *