Fødselsberetninger, vandmelon og et fortsat naivt håb

Jeg skal føde mit andet barn. Men har aldrig prøvet at føde. Så jeg læser fødselsberetninger i stride strømme pt. Både de rosenrøde og de hårde. Sluger dem råt uanset forløb. Det er der vel også en slags forberedelse i? Må tilstå jeg ikke får øvet ordentligt på det dyrt indkøbte “Smertefri fødsel”. Kan mestre vejrtrækningsteknikkerne og føler mig dum og utilpas med at ligge/stå og simulere veer og vejrtrækning. Så måske er jeg bare ikke typen til det – tiden vil vise det.

Jeg spiser vandmelon i stride strømme. To fødselsberetninger og en kvart vandmelon er, hvad jeg begyndte dagen med her kl. 06. Sove længe kan jeg ikke – så mens resten af huset er indhyllet i søndags-søvn er jeg i selskab med wifi, iphone og melon.

Der er nu 10 dage til terminen. Men jeg håber fortsat på, jeg føder før den dato. For jeg magter ikke rigtig mere graviditet – er utålmodig og vil se den lille (store) fyr som gemmer sig i mit skvulpende indre. Kom nu ud, baby! 20140706-064547-24347796.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *