Fejring af Name It New Born-kollektion i Herning

Nogen gange har man da bare lov at være heldig – det var jeg i dag, da jeg helt uden invitation deltog i fejringen af den nye New Born-kollektion fra Name It. Det skete i butikken i Herning Centret, som åbenbart er den eneste fysiske butik, som sælger kollektionen (den kan til gengæld købes på online også).

IMG_5860

Kollektionen, som også indeholder tøj til for tidligt fødte, overraskede mig faktisk rigtig meget – med lækkert sengetøj, fine plakater til børneværelset og fint tøj til de små. Og nej, jeg er ikke betalt for at skrive rosende om mærket. Men det er ingen hemmelighed, at vi faktisk bruger en del Name It her i familien. Både til den lille og den store. Til den snart seks-årige er Name Its bukser geniale, fordi de passer de lange, ranglede ben og så koster de ikke en formue. Med en dreng i 0. klasse, som leger i sand og vand så snart han kan komme til det er der brug for meget tøj. Helt så meget tøj kræver den lille ikke endnu, men jeg købte nu alligevel noget nyt og lækkert til ham i dag. Blev jeg jo næsten nødt til, når nu Name It-butikken gav 25 procents rabat. Kun i dag … hvad der er sparet, er som bekendt tjent.

IMG_5864IMG_5865

Nå men heldig som jeg var, fik jeg en lækker goodie-bag med mig hjem. Her var både dejlig julete, en sut fra Natursutten, prøver fra Sophie la Girafe, en body fra Name It, en kosmetikpung fra Mamalicious, prøver på glutenfrit grød, en notesbog fra Hay og små prøver fra Matas – og så var der en skøn plakat til børneværelset fra den nye kollektion. Det var lidt som juleaften for mig, kan du nok høre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *