Er du ramt af status-stress

Mens jeg går og pakker de sidste ting ned i min kuffert og gør klar til ferie med mine drenge, så synes jeg, du skal hoppe over til Julia og deltage i debatten om “Statusræs i vuggestuen”. Debatten, som Julia Lahme har indledt med en klumme i Femina, handler kort sagt om, hvordan nogle forældre sætter en alvorlig ære i, at deres børn kommer til at gå i bestemte institutioner, fordi her går de “rigtige” børn ift. at skabe netværk …

Jeg har givet mit besyv med i kommentarsporet … Men ganske kort: Jeg ønsker, som jeg tænker de fleste forældre gør, det bedste for min søn. Men det bedste for min søn er hverken tøj i bestemte mærker eller institutioner på rigtige adresser. Det bedste for min søn er at vokse op i tryghed og kærlighed med troen på, at han er noget værd som menneske – uanset ydre statussymboler.

Og …. hvornår fanden er børn blevet nogen, man skal bruge som objekt i en voksen vedens jagt på “de rigtige netværk”?

Nå … læs med hos Julia … Måske er vi ikke enige, og så glæder jeg mig til at læse din synsvinkel på tingene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *