ENDELIG – så blev der ro

Jeg har været alene med Albert hele dagen. Og selv om vi begyndte dagen med hygge, sove længe og roligt tempo, endte vi alligevel med en konflikt. Skrig og skrål. Jeg er SÅ dårlig til at håndtere det; særligt når jeg ikke selv er på toppen, og det er jeg ikke pt. Mit hoved har stadig nogle eftervirkninger fra en hjernerystelse, jeg pådrog mig før pinse, min MB driller lidt og jeg er stoppet til randen med hormoner. Sprød er vist den rigtige betegnelse …

Dreng på cykel og mig ved siden af med hunden. En times gå- og cykeltur gav frisk luft til alle. Og så var der hygge og god stemning igen.

Albert er lige faldet i søvn. To historier tog det. Endelig er her ro. Min mand er i byen, så jeg er i mit eget selskab. Det er vist meget godt, den der sprødhed taget i betragtning …

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *