Drømmen om et baby shower

Muligvis har jeg set lidt for mange amerikanske film, men sådan et baby shower virker egentligt ret tiltalende på mig. Men som min kære mand siger, så fejrer vi det jo bare efter fødslen med diverse barselsvisit. Den logik skal ikke afholde mig fra at drømme om et baby shower – og skulle nogen tage mod opfordringen, så slå lige vejen forbi The Fairy Tale Company som har de mest fantastiske ting til temafester, fødselsdage og lignende. Det er i sandhed eventyrligt.

Temapakkerne er egentligt tænkt til børnefødselsdage, men jeg kan sagtens se for mig, hvordan de kan bruges i et baby shower, hvor vi fejrer den dreng eller pige, som er på vej.

Et baby shower badet i Hello Kitty vil da være helt fint, hvis der nu er en pige i vente, ikke? :-) Og jeg har da i hvert fald mere end en lille pige i min omgangskreds, som ville elske en børnefødselsdag med Hello Kitty-tiara'er til veninderne.

Et baby shower badet i Hello Kitty vil da være helt fint, hvis der nu er en pige i vente, ikke? 🙂 Og jeg har da i hvert fald mere end en lille pige i min omgangskreds, som ville elske en børnefødselsdag med Hello Kitty-tiara’er til veninderne.

Her er alt fra servietter over tallerkener, ballonholdere og muffinforme – ja alt, hvad jeg i hvert fald ville behøve til en skøn baby shower.

Da jeg lurede på The Fairy Tale Company, faldt jeg over nogle andre tilbud også. Umiddelbart kan det jo virke som lidt af en rodekasse med både fest-temapakker og forskelligt børnetøj og hjemmesko. Men se gennem fingrene med det og gå på opdagelse i den eventyrlige butik – skal du holde børnefødselsdag, er jeg overbevist om, dine unger vil elske dig, hvis du stiller op med et tema med favoritfigurerne fra tv 🙂

Dette indlæg er sponsoreret – men ord og meninger er mine egne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *