Det bedste brød – helt uden mel

I min iver efter at skabe resultater på min vægt og med mit helbred, forsøger jeg som bekendt at undgå stivelse og gluten i min kost. Men det er sgu svært, når jeg er ret pjattet med brød. Det gode er, at jeg også er ret pjattet med nødder og kerner. I går forsøgte jeg at bage mit første stenalderbrød – helt uden mel. Jeg har fulgt en opskrift fra kokken Thomas Rohde bragt i Politiken.

Seriøst – det brød det smager fantastisk!

3 tanker om "Det bedste brød – helt uden mel"

  1. Yeah, godt du kom i gang med at bage det! Og det er jo fantastisk, er allerede afhængig af det og har mange portioner liggende i fryseren (det bliver det ikke værre af!) – men tænker jeg skal have mængden sat lidt ned 🙂 for det er vel også lidt for fedt med mange nødder osv, hvis man spiser for store mængder…?

    • Hehe … jo, jeg har også tænkt, at kalorieindholdet er ret voldsomt. Jeg kom dog kun det halve olie i. Og tænker faktisk at jeg næste gang vil forsøge at komme endnu mindre i. Tror ikke det er nødvendigt. Men det må vise sig. Det smager fortrinligt med både kødpålæg, ost og figenpålæg på 😉

  2. Og så har man en holdning, til man får en ny. For jeg har på sigt ikke kunnet forlige mig med nøddebrødet – det vokser i mig, hvis jeg skal spise det. Får fornemmelsen af at spise omelet med nødder. Men altid godt at prøve noget af. Det her viste sig blot ikke være det rigtige for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *