Bund eller resten i håret

Hårvask i bagepulver er en speciel oplevelse. Glem alt om sanselige, dejlige dufte. Sig i stedet velkommen til hårdtarbejdende, rensende bagepulver opløst i vand. Boblende og skummende blev bagepulver-vandet hældt i håret, og hovedbunden blev gnubbet godt og grundigt.

Om det skyldes min, tror jeg, sarte og tørre hovedbund, ved jeg ikke. Men for pokker hvor gjorde det ondt. En sviende smerte som først forsvandt, da jeg fik skyllet håret og hovedbunden godt igennem. Jeg skyllede efter med æblecider-eddike. Her skulle jeg være stoppet. Men jeg kunne ganske enkelt ikke klare stanken af eddike i mit hår, så jeg tog lidt balsam i (den ny-indkøbte, silikonefri balsam).

Et eksperiment er sat i gang …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *