Børnetøj der har overrasket mig

I aftes spurgte jeg inde på bloggens Facebook-side, hvilke børnetøjsmærker du og de andre køber til jeres børn – og hvilke erfaringer I har. I samme åndedrag lovede jeg, at jeg ville prøve at sætte lidt ord på noget børnetøj, som har overrasket mig – både positivt og negativt.

Lad mig slå fast – jeg har købt meget Hummel-tøj til min store dreng, og vi har altid været ganske godt tilfredse med træningsdragter, bukser og trøjer – ja faktisk også for de læderstøvler (du ved sådan en basketstøvle uden foer), vi købte sidste år. Intet at bemærke. Og jeg kan rigtig godt lide Hummels stil. Så glad blev jeg, da jeg fik Hummel-tøj i nogle barselsgaver. Selv tøffede jeg ud og købte to par “joggingbukser” fra Hummel til Baby G. 200 kr. pr. par. Dyrt – men jeg tænkte, at det kunne jeg tillade mig, fordi han jo som barn nummer to har arvet meget.

Men jeg må tilstå, at Hummels babytøj skuffer mig helt vildt. Og det er både på konstruktionen og metervarernes kvalitet. Desværre. Jeg har eksempelvis to bodystockings i samme størrelse. Den ene er mikrolille, mens den anden er vildt stor. Enten er en af dem mærket forkert eller også er de resultatet af forskellige konstruktørers arbejde – men det er bare ikke godt nok. De fine, dyre bukser fnuller helt vildt efter bare få ganges vask. ØV. Så jeg kommer nok ikke til at bruge mange penge på Hummel-tøj, før Baby G kan passe en rigtig træningsdragt.

Til gengæld er jeg simpelt hen så positivt overrasket over Småfolks kollektion. Jeg har tidligere fået sengetøj til den store – og til Baby G købte jeg et sæt sengetøj og nogle bodystockings. Metervarerne – altså stoffet – er i virkelig god kvalitet og holder farven rigtig flot. Den ene bodystocking gik desværre i stykker ved trykknapperne. Det er jo, hvad der sker. Og Småfolk har uden at kny erstattet den med en ny bodystocking – endda et nummer større end den, jeg sendte ind, som Baby G efterhånden var vokset ud af. Se det er både plus på produktet og på servicen. Stor anbefaling af Småfolk herfra.

Nu er Baby G den heldige ejer af denne søde bodystocking fra Småfolk. Den jeg sendte ind, fordi knapperne var i udu var med bondegårdstema. Storebror har en trøje i samme tema. Han er nu lidt skuffet over, jeg ikke har sørget for en løve-trøje til ham også. Men jeg tænker, jeg vil finde ens trøjer til dem, som de kan få til jul. For åbenbart er det sjovt, at være tæt på seks år og have tøj magen til sin baby-bror :-)

Nu er Baby G den heldige ejer af denne søde bodystocking fra Småfolk. Den jeg sendte ind, fordi knapperne var i udu var med bondegårdstema. Storebror har en trøje i samme tema. Han er nu lidt skuffet over, jeg ikke har sørget for en løve-trøje til ham også. Men jeg tænker, jeg vil finde ens trøjer til dem, som de kan få til jul. For åbenbart er det sjovt, at være tæt på seks år og have tøj magen til sin baby-bror 🙂

Jeg er ikke særlig mærkevarebevidst, det indrømmer jeg blankt. Men jeg vil gerne have, at mine børn er velklædte – rene og pæne. De har begge tøj fra alt fra Bilka (jeg vil gerne slå et slag for deres BILLIGE øko-tex bodystockings – de er vildt gode, og kan ofte fås til bare 20 kroner), H&M, NameIt, Lego (som vi faktisk også er ret glade for, og med bopæl i Herning er vi heldige at kunne finde det på lagersalg af og til) med flere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *