Baby, barsel og business

Kan man kombinere et liv som selvstændig erhvervsdrivende med moderskab? Går baby, barsel og business hånd i hånd?

Der er vist ingen facitliste med det helt rigtige svar på det spørgsmål. Og det har også været – ja det er det jo faktisk stadig – svært at finde ud af, hvordan ligningen bedst går op.

Jeg tror ikke, jeg kan finde ud af at arbejde med en nyfødt på armene. Til gengæld ved jeg, at jeg er skide god til baby og barsel og den uforudsigelighed, der er indbygget i de første spæde måneder. På femte år er jeg god til at være selvstændig og lede mig selv. I min bevidsthed er baby og moderskab meget vigtigere for mig end mit arbejdsliv. Min kommende søn skal have den bedste og mest rolige start på livet – nøjagtig som storebroren fik det. Så jeg går på barsel – uden løn – i en periode. Hvor lang tid ved jeg ikke. Da jeg blev gravid, tænkte jeg, at jeg da klart ville være på barsel så længe som muligt. Det er trods alt sidste gang, jeg oplever den mulighed.

Men nu, hvor barselsperioden nærmer sig, kan jeg godt mærke, at det der med at lukke ned, sende opgaver videre og takke nej til tilbud er svært. Jeg er i mit femte år som selvstændig. Min indsats lønner sig nu. Strategisk er det ualmindeligt dumt at lukke ned for at gå på barsel. Menneskeligt tror jeg på, det er det bedste – for mig.

Til gengæld er jeg nu åben over for muligheden for, at min barsel ikke skal være strukket ud over et år (sidste gang afviklede jeg cirka 9-10 måneder). Jeg ved det ikke. For er der en ting, jeg ved, så er det, at livet med en baby ikke kan planlægges. Og derfor giver jeg også vævende svar, når jeg bliver spurgt: Hvad gør du så med barsel og din business?

Svaret er – jeg går på barsel. Og så må tiden vise, hvad der sker med min business. Uanset hvor meget hjerteblod, der er lagt i mit firma, så er det trods alt bare et arbejde – barsel er en investering i min søns liv.

Men svært, det er det. Og reglerne er ret rigide, så der er no way back – det er enten eller.

2 tanker om "Baby, barsel og business"

  1. Det er også svært at sige noget med sikkerhed. Jeg er offentlig ansat og har meldt fuld barsel, dvs 46 uger efter fødsel. Vi har fået plads til Hans 1. januar, så jeg kan strengt taget vende tilbage til job to måneder før tid, men lige nu synes jeg, at det er for tidligt at aflevere ham i januar. Men det er jo svært at vide nu.
    Du skrive rigide regler, vil det sige, år du ikke kan have små opgaver i barslen?

    • Hvis jeg vil lave små opgaver undervejs, skal jeg genoptage mit arbejde på halvtid. Og hvis jeg forstår reglerne korrekt, kan jeg ikke en måned være på deltidsbarsel og sp fuldtid måneden efter. Det ville ellers være en god løsning for mig. Tror jeg. Men baby er vigtigst, så …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *