5-årig hystade giver træt, små-hysterisk mor

Uhhh … jeg puster ud og tager en stor slurk af min halvlunkne kaffe. Det kræver sin kvinde at håndtere en 5-årig med spansk temperament og tysk stålvilje. På mange måder mit spejl. Desto mere provokerende måske …?
Humørskalaen hos den 5-årige går fra “søde mor til du er verdens dummeste”. Mit overskud er ærlig talt ikke ret stort, så jeg har ikke nemt ved at bære over med barn, der nægter at spise aftensmad (han er så kræsen …) og morgenen efter har så lavt blodsukker, han er sur, når han vågner. Alt er en kamp. Til han får en banan og et stykke brød. Konsekvensen af aftenens irriterende grænsesøgende humør er en dag for den 5-årige uden tv og iPad. Stor bøde i hans verden.
Nu vil jeg drikke resten af min kaffe, pakke min taske og cykle de 3 km. ud på mit kontor. Så er hovedet forhåbentligt klar til at møde dagens øvrige udfordringer. På godt og ondt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *