10 år efter Dating.dk

Forleden fik jeg blomster. Smukke, skønne fantastiske blomster. På den dag, som markerede, at det er 10 år siden, min mand og jeg fandt sammen som kærestepar. 10 år. WOW!

buket

Det er jeg ikke sikker på, jeg havde forestillet mig sådan for alvor, da jeg for lige så mange år siden oprettede en profil på Dating.dk – og kan svært forestille sig, at min mand tænkte så langt, da han gjorde det samme. Men noget særligt opstod, da vi stødte på hinandens profiler der på nettet.

Og jeg må ærligt tilstå, at jeg i starten havde det ret svært med, at jeg “var sådan en”, der havde mødt min kæreste på nettet. Det var faktisk ikke helt så almindeligt den gang som nu. Men hvor er jeg dog glad for, at jeg tog chancen. På Dating.dk …

Så den dag der var Rock ‘n Royal i Parken for at fejre Mary og Frederiks kærlighed, satte jeg min (nu) mand stævne til første date. Og selv om der lige gik liiiidt tid, før jeg var helt tryg ved faktisk at sige, jeg havde en kæreste, så var jeg faktisk ret tryg med HAM fra starten. Bedre mand kan ikke findes. Hverken den gang eller nu.

Denne weekend fejrer vi kærligheden alene med det klassiske biografbesøg i aften og i morgen en god middag ude i byen. En hel weekend uden forpligtelser over for andre end os selv og hinanden. Lidt sådan det var den gang for 10 år siden, hvor vi levede to ego-liv, som vi over en periode smeltede sammen til et fælles liv. I år fejrer vi også 5 års bryllupsdag, vores store søn fylder seks og lillebror ser verden om kort tid.

Kom ikke og sig, at netdating ikke kan føre noget godt med sig. For det kan det. Hvis man vil. Hvis man tør.

2 tanker om "10 år efter Dating.dk"

  1. Og stort tillykke til jer og kærligheden.
    Min mand og jeg lærte hinanden at kende via Forum Chat for små 15 år siden, begge var vi andre forhold, men året efter blev vi kærester og seks måneder senere flyttede vi sammen og kan til sommer fejre 14 år med hinanden… Så vi takker også den internet for kærligheden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *